Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Erasmus + K101. Finalitza la segona de les mobilitats a Heraklion, Creta.

01/09/2019

Imagens Notícia
Ana López amb el diploma del curs

Ana López durant el curs

Durant el curs

Cus k101

Curs

Erasmus +

La professora Ana López  ha finalitzat la seua mobilitat a Heraklion, Creta i assegura  que ha estat una gran experiència


Erasmus +
La professora Ana López ha finalitzat la seua mobilitat a Heraklion, Creta i assegura que ha estat una gran experiència, ahir va rebre el diploma del curs.


El curs està dins del projecte Erasmus + K101 del nostre centre, PER UN NOU MARC EUROPEU D'EDUCACIÓ INCLUSIVA I INTERCULTURAL A TRAVÉS DELS ELEMENTS TRANSVERSALES.

Al curs ha desenvolupat tècniques creatives utilitzant tècniques digitals i diferents materials per a la millora de les classes.

Ha estat un curs d'història de l'art dins del seu context, i estudis d'aprenentatge en els museus, impartit a Heraklion, capital de l'illa grega de Creta.
Ana està aprenent tècniques educatives creatives i divertides per abans d'anar al museu amb els alumnes per a que els resulte més atractiva la visita.

El curs pretén introduir els participants en els temes socioculturals històrics dins d'un marc artístic i els relaciona amb l'estètica contemporània. Ademés, el curs intenta permetre que els participants reconeguen i es comprometen amb la resposta artística a les influències polítiques, filosòfiques i econòmiques del món actual i passat.


Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor